Kundinformation

Integritetspolicy & allmänna villkor

 

ALLMÄNT

rossmix.net
Kerstin Andersson
Viksta Prästgård 2, 743 73 Björklinge
0730-501508
rossmix@live.com
Innehar F-skattsedel
Org nr: 720512-1408
Bank: Swedbank
Bankgiro: 5720-2301
IBAN SE87 8000 0838 1693 4396 9458 
BIC SWEDSESS


PRODUKTER
Produkterna som säljs är gjorda för hand. Det finns möjlighet att lägga önskemål om andra färger, längder med mera.

PRISER
Produktpriserna anges inklusive moms. Betalningsvillkor finns angivet i kundvagnen beroende på valt betalningssätt. Ingen minimigräns på order.

RABATTKOD
Eventuell rabattkod ska fyllas i, i avsedd ruta. Endast en rabattkod kan nyttjas per köptillfälle.

FRAKT
Du betalar 40 kr i frakt.

ORDERBEKRÄFTELSE
Så snart vi har tagit emot din order så skickas det ut en automatisk orderbekräftelse. Om något skulle vara fel i din order, kontakta rossmix@live.com snarast.

BETALNINGSSÄTT
Vi använder överföring till bank samt Swish, du behöver även Bank-ID. I samarbete med Swedbank kan du betala din beställning med Swish. Betalningsinstruktioner kommer upp i kassan när du väljer detta alternativ. Du behöver ha Swish samt Bank-ID på din mobil/ipad/surfplatta för detta betalningsalternativ. De olika betalningsalternativen dyker upp i Kassan.

ÅNGERRÄTT
Du har 14 dagars ångerrätt.

I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara, eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information om att din beställning är under bearbetning.

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den, du får inte använda den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka den till oss. Vi återbetalar varans pris vid köptillfället, men inte portokostnad.

LEVERANSER
Vi gör vad vi kan för att leverera dina varor så snart som möjligt. Normal leveranstid är 3 – 5 vardagar, ibland kan det bli något längre leveranstid. Vi använder Postnord.

Har du gjort en beställning och behöver varan innan ett visst datum, måste du höra av dig till rossmix@live.com, så hör vi av oss om vi inte kan leverera till det datumet.

EJ UTHÄMTADE PAKET & BREV
Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket/brev som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

RETUR & BYTEN
Returer sker på egen bekostnad, utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vi löser inte ut några brev/paket mot postförskott eller om du har betalt för lite i portokostnad. Du returnerar varan till Kerstin Andersson, Viksta Prästgård 2, 743 73 Björklinge. Glöm inte att skriva ditt ordernummer samt om du vill byta till annan storlek/vara. 

ÅTERBETALNING
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat snarast eller senast inom 20 dagar från den dag då vi tog emot returen. Vi återbetalar varans pris, men inte kostnad för returporto; du får alltså själv stå för returkostnaderna. Har du betalat med Swish, behöver du även sända med ett kontonummer dit vi kan göra återbetalningen. Du måste ha fyllt 18 år för att handla hos oss.

PERSONUPPGIFTER
Din personliga integritet är viktig för oss. Vi vill att du ska kunna känna dig helt trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. För att kunna erbjuda våra tjänster och produkter samlar vi in och lagrar dina personuppgifter som en del av vår verksamhet. Vi vill att du ska känna att vi gör det med största möjliga hänsyn till din integritet och att du även är medveten om dina rättigheter gentemot oss och hur du kan göra dina rättigheter gällande. 

När du lägger upp dig som kund, lämnar du uppgifter om dig själv som sparas i vår kunddatabas. Som kund medger du att rossmix.net får tillföra och uppdatera sin kunddatabas med sådana personuppgifter som utgör en förutsättning för effektiv och god kund- och registervård, såsom korrekta namn- och adressuppgifter såväl som e-post.

Uppgifterna kommer att användas för att fullgöra åtaganden gentemot dig som kund. Du har rätt att på egen begäran ta del av de personuppgifter avseende dig som finns registrerade i vårt kundregister. Om uppgifterna skulle vara felaktiga, ofullständiga eller på annat sätt felaktiga, ska vi rätta till det.

Vi säljer inte vidare personuppgifter till tredje part.

OM DU BEHÖVER HJÄLP
Om du behöver hjälp, är du välkommen att höra av dig via mail till rossmix@live.com eller per telefon 0730-501508.